ABOUT ME

De reden dat ik ben gaan fotograferen is om jullie mooiste dag, jullie bruiloft! En al jullie andere bijzondere, dierbare momenten vast te mogen leggen zodat ze eeuwig bewaard en herinnerd zullen blijven.

Ik ben Evie van Leuken, Jarig in de mooie maand september en 24 jaar oud.  Ik ben geboren en getogen in het kleine Brabantse dorpje Schaijk waar ik nog steeds met liefde en plezier woon.  Inmiddels woon ik 3 jaar samen met mijn lieve vriend Rick waarmee ik al bijna 9 jaar samen ben. (Ik weet het, tijd voor een bruiloft haha! ) Ook hebben we een ontzettende leuke, ondeugende en lieve hond Dúx waar we echt niet meer zonder kunnen.  Ik hou ervan om dicht bij mijn familie en vrienden te wonen en vind het dan ook ontzettend gezellig als we samen zijn. Dingen waar ik van hou zijn: Lekker samen eten, kletsen, terrasje pakken, winkelen, snoep, de kleur blauw, mooie vakanties en kerst! Ik ben dol op kerst! De gezelligheid die er dan is vind ik heerlijk.

Ik heb 4 jaar lang gestudeerd aan een fotografie opleiding in Ede en heb inmiddels 5 jaar mijn eigen bedrijf! Ik begon in de Fashion maar ik ben er achter gekomen dat ik bij bruiloften, loveshoot, zwangerschap, newborn en kinderen er toch meer voldoening uit haal. Dit is allemaal met liefde, plezier en spontane momenten en daar word ik zelf ook heel vrolijk van!

Mijn stijl is, ongedwongen, spontaan, puur, niet geposeerd en vrolijk! Vooral veel vrolijkheid en liefde! Ik fotografeer alleen met daglicht en mijn foto’s zijn licht maar ook warm.  Ik let op details,  emoties en alle spontane momenten.

Mocht je enthousiast zijn en graag meer willen weten, neem dan snel contact op!

Liefs ♡

Evie van Leuken