INVESTMENT

Wauw wat leuk dat jullie gaan trouwen, Gefeliciteerd!! Jullie bruiloft word een van de mooiste dagen van jullie leven en ik zou het een eer vinden om deze speciale dag voor jullie vast te mogen leggen.

De prijzen voor een bruidsreportage beginnen bij €1195,- voor 6 uur fotografie.

Dit is altijd inclusief:

♡  een gezellig kennismakingsgesprek

♡  6 uur fotografie

♡  binnen een week een kleine sneak peek via online gallery

♡  luxe usb stick met alle mooie foto’s

♡  minimaal 350 bewerkte foto’s

♡  mini album 15×15 als dank dat ik deze dag samen met jullie heb mogen vieren!

Mochten jullie geïnteresseerd zijn stuur mij dan een mailtje en vertel me over jullie mooie dag. Daarna kunnen we een kennismakinggesprek plannen want ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten! Als het klikt en jullie mij akkoord geven dan zetten we jullie datum vast en kom ik jullie mooiste dag vastleggen zodat alle mooie momenten voor eeuwig gekoesterd zullen blijven.

Niks is mooier dan jullie dag opnieuw te kunnen beleven wanneer je door een mooi album bladert. Voor meer informatie en foto’s over mijn trouwalbums kijk dan snel hier.

Ik hou van de liefde en wat is het mooi om dit te fotograferen! Hou je van spontante romantische en ongedwongen foto’s en ben je op zoek naar een fotograaf voor een van de onderstaande shoots? Neem dan contact met me op want ik leg dit met liefde voor jullie vast!

LOVESHOOT / ENGAGEMENT ♡

Een ontspannen, liefdevolle, spontane shoot van jullie twee op een mooie locatie naar keuze.

PREGNANCY ♡

Een leuke liefdevolle shoot van jou met je mooie buik! Natuurlijk is het ook mogelijk samen met je man en eventueel de rest van het gezin.

FAMILY ♡

Spontane en gezellige familie shoot op een mooie locatie naar keuze. De prijs geld voor max. 6 personen, elk extra persoon kost €10.

NEWBORN ♡

Wat is het toch ontzettend mooi en bijzonder, een babytje! Ik leg dit bijzondere moment dan ook graag voor jullie vast. We kunnen deze shoot bij jullie thuis doen in je eigen vertrouwede omgeving of bij mij in de studio.

De kosten hiervoor zijn €125,- (incl. 20 bewerkte foto’s, excl. reiskosten).

De kosten hiervoor zijn €125,- (incl. 20 bewerkte foto’s, excl. reiskosten).

De kosten hiervoor zijn €125,- (incl. 20 bewerkte foto’s, excl. reiskosten).

De kosten hiervoor zijn €150,- (incl. 20 bewerkte foto’s, excl. reiskosten).

Mocht je interesse hebben stuur me dan een mailtje en vertel me meer over de leuke shoot die jullie graag willen doen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op en geef jullie meer informatie. Hopelijk zien we elkaar daarna voor een leuke shoot!